'WE DENKEN NIET IN HOKJES, MAAR IN KANSEN EN OPLOSSINGEN'

Als individuele schakels vormen de partners een ijzersterke keten. De Advocaten Unie is toegankelijk, bestrijkt een groot servicegebied en heeft voor elk rechtsgebied ervaren experts in huis. Deze voordelen geven de individuele kantoren het imago van een groot kantoor, zonder dat het ten koste gaat van een persoonlijke, cliëntgerichte aanpak.

Behalve van de exposure profiteren individuele leden van de resultaten de samenwerking door kostenbesparing en het gezamenlijk inzetten van budgetten voor het geheel, training van medewerkers en uitwisseling en leren bij collega-kantoren.

Van de aangesloten leden vragen we een bijdrage om te bereiken waar we voor staan om te kunnen delen in de resultaten van de coöperatie naast een contributie en een entree fee.

Wij willen dat onze cliënten ambassadeur zijn van de Advocaten Unie en van ‘de betere advocatuur’. Wij doen wat we beloven en zeggen wat we doen. Wij zijn eerlijk, transparant en integer. We spreken geen vage juridische maar klare taal. We maken vooraf inzichtelijk wat de kosten zijn en nemen een zaak niet aan als wij denken dat het geen zin heeft.

Herkent u zich in dit profiel en wilt u door samenwerking sterk staan? Bel of mail:

Mr. Charlotte van Beukering
040-244 8970
cvbeukering@claassenadvocaten.nl

Mr. Marcel van Delft
033-432 1957
md@assumdelft.nl

Neem contact op met
Charlotte van Beukering