Advocaat Diewke Blaas

Diewke Blaas

Na mijn studie heb ik eerst bij een rechtsbijstandverzekeraar gewerkt en onderzoek gedaan op het gebied van gezondheidsrecht. Het onderzoekswerk was me te rustig, te individualistisch. Ik moet een beetje actie om me heen hebben. Ik wil erop uit, ik wil contact met mensen. Dat heb ik sinds 2003 in de advocatuur gevonden.

Als advocaat heb je echt iets toe te voegen. Je moet snel kunnen handelen, snel schakelen. Ik probeer een geschil eerst op te lossen, maar blijf niet eindeloos onderhandelen. Een goede regeling is bevredigend, maar een mooi vonnis is helemaal subliem. Dan heb je echt het gevoel dat je gelijk krijgt.

In het verleden heb ik veel geroeid en als stuurvrouw wedstrijdploegen ‘gecoacht’. Als stuur wil je ook gelijk krijgen, je wilt winnen. Natuurlijk moet je gewoon zo hard mogelijk roeien, maar je moet ook een strategie bepalen. Het is mooi als je merkt dat je aanwijzingen effect hebben en dat het steeds sneller gaat. En als je dan als eerste over de eindstreep glijdt – heerlijk.

Specialisme:

Gezondheid
AssumDelft Advocaten

AssumDelft Advocaten NV
Storkstraat 22
3833 LB Leusden

033 432 19 57

info@assumdelft.nl

www.assumdelft.nl

 

AssumDelft Advocaten

Persoonlijk betrokken, zeer deskundig, toegewijd, recht door zee en vriendelijk… met deze woorden typeren cliënten ons team van advocaten. Al onze advocaten staan ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten en zijn gebonden aan Nederlandse en internationale gedragsregels.

Benieuwd naar wat ze u zelf te vertellen hebben? Kies uw advocaat en maak persoonlijk kennis met AssumDelft Advocaten.